Adrian Gustafsson

Ny design och header... igen?
Hej och hallå på er!
Haha.. ja, som ni kanske ser så har någonting förändrats på min blogg... igen!
Ne jag har inte beslutsångest.. haha! Men som sagt, en förändring har skett och jag har nu en ny design och header!
Tyckte de tidigare jag haft inte riktigt varit mig eller passat för min blogg. Men nu är jag verkligen jätte nöjd! Älskar min header och färgerna jag har valt nu!
 
Vad tycker ni?! :)
 
 
Cover på Burn av Ellie Goulding
Hej och hallå på er!
Idag så tänkte jag bjuda på en akustisk cover av Ellie Gouldings låt Burn som jag gjorde på en egen konsert för något år sen.
Hoppas ni alla har en bra och härlig dag idag!
 
 
Runt eller avlångt matsalsbord?
Hej och hallå på er!
Sitter och funderar lite över vad som är snyggast, ett runt matsalsbord eller ett avlångt. Vi har just nu ett runt i matsalsrummet och tycker att de passar in väldigt bra. Dock så var jag tvungen att prova och sätta in köksbordet istället som är avlångt, och det blev ju också bra!
 
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
Tycker som sagt att det är väldigt snyggt och originellt med ett runt bord. Dock så får det ju inte plats med så många stolar runt om. Får kanske satsa på ett större runt bord isåfall! Man är ju så van vid att ha ett runt bord nu så ett större kanske är det som man ska ha faktiskt!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Sen tycker jag att det blev fruktansvärt bra med ett avlångt bord med! Man fick ju plats för fler stolar och man kunde duka och dekorera bordet på ett helt annat sätt. Dock så vet jag inte om det passade in i vårat matsalsrum. Kanske är för att man är så van vid att ha runt, hmmm.. vet ej. Aja det får klura lite mer på detta. Var kul att få prova på och ändra om lite här hemma iallafall. Pojkvännen tycker nog dock motsatsen haha! Han var så snäll och hjälpte mig att flytta fram och tillbaka på möblerna endå! ^^
 
Men vad tycker ni?! Runt eller avlångt?