Adrian Gustafsson

Du och jag, för alltid! ♥
Kan ju bara säga att gårdagen var helt och hållet fantastisk! Massa skratt, leenden, gott att äta och otroligt mycket kärlek!
 
Min älskling, önskar verkligen att jag kunde beskriva för dig med ord hur mycket du verkligen betyder för mig! Att du vill spendera resten av ditt liv tillsammans med mig och stå vid min sida nu och för alltid är fortfarande helt obegripligt!
 
Men du är min, bara min! Och jag är din, bara din! Jag älskar dig, med hela mitt hjärta och jag kommer att fortsätta berätta och visa det för dig i all evighet. Från den första dagen då vi träffades så visste jag att det skulle bli vi två, för du är den jag har väntat på i hela mitt liv! 
 
Min ledstjärna i mörkret, min ängel från ovan, min kärlek, min älskling, mitt liv och min Marcus! 
 
Tack för allt som du har gjort för mig, du har både förändrat mitt liv och mig som person sen den dagen då vi träffades och jag vet att du kommer göra så mycket mer för mig i framtiden! Och jag lovar att göra detsamma för dig, jag kommer att göra allt för dig! 
 
Vi har nu båda ringar på våra fingrar, en symbol för att visa precis hur mycket vi betyder för varandra, hur mycket vi älskar varandra och hur mycket vi kommer att älska varandra. Nu och för alltid!
 
Ett liv med dig, det är ett liv fullt med lycka, glädje och kärlek! ❤️
 
(null)
(null)
 
Marcus Woxther

Så himla fin och underbar du är världens finaste och underbaraste pojkvän ever! Tack för allt du gör och kommer fortsätta att göra för mig!

Kram din Marcus <3

Svar: Detsamma min finaste!
Kram din Adrian<3
Adrian Gustafsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress